Praktisch

Deelnameprijs

De deelnameprijs voor Woonforum is 30 euro inclusief btw voor SHM's en SVK's. Andere (woon)organisaties betalen 50 euro inclusief btw.

Voor dat bedrag bieden wij u:

  • een ontmoetingsdag met een live debat over drie thema's en een netwerkmoment
  • een onthaalkoffie
  • een lunch

U vult uw facturatiegegevens in via het inschrijvingsformulier. Annuleren is niet mogelijk.
 

Inschrijven

U schrijft zich in voor Woonforum via het online inschrijvingsformulier.

Vragen over uw inschrijving? E-mail naar communicatie@vmsw.be.
 

Wegbeschrijving

Flanders Meeting & Convention Center Antwerp - A Room with a ZOO
Koningin Astridplein 20-26
2018 Antwerpen

Met het openbaar vervoer

Met de trein:

Het congrescentrum ligt vlak naast het Centraal Station van Antwerpen. Alle informatie, de dienstregeling en tarieven vindt u op de website van de NMBS.

Met de tram of bus:

Meer dan twintig tram- en buslijnen stoppen in een straal van minder dan 250 meter rond het congrescentrum.

Met de wagen

Er zijn tal van parkeermogelijkheden in de onmiddellijke omgeving van het congrescentrum. De parkings en het aantal plaatsen worden aangegeven door elektronische wegwijzers (paarse zone). De dichtstbijzijnde parking is Q-Park. Andere parkeerplaatsen zijn: parking Roosevelt, parking ZOO, parking Astridplein, parking De Keyser, parking Diamant en parking Breidel.

Als u parkeert in parking Zoo dan kunt u via het congrescentrum een korting krijgen (u betaalt dan 6 euro in totaal). Vraag aan één van onze medewerkers om uw ticket te valideren, ga nadien naar de parkeerautomaat en de korting wordt daar automatisch verrekend.

Park & Ride:

Als u liever niet wilt rijden en parkeren in het bruisende centrum van Antwerpen, kunt u gebruik maken van de Park & Ride zones. Parkeer eenvoudig en gratis buiten de stad en spring nadien op de tram of de bus naar A Room with a ZOO. Bekijk het overzicht van alle P&R zones in en rond Antwerpen.