Virtueel congres

We organiseren Woonforum dit jaar via het Meeple platform, dit is een virtueel congrescentrum met verschillende vergaderzalen. 

 

Inschrijven en registreren 

U schrijft zich in voor Woonforum via het online inschrijvingsformulier. U ontvangt ongeveer een week vooraf een herinneringsmail met daarin een link naar een registratieformulier. Hier vult u uw gegevens in en kiest u een paswoord. Hou uw paswoord goed bij. U heeft dit nodig op 25 maart om in te loggen.

U ontvangt in de herinneringsmail ook een link naar het virtueel congres. Als Woonforum op donderdag 25 maart start om 8.45 uur dan kunt u makkelijk inloggen in het platform via deze link en uw e-mailadres en paswoord. 
Tip: gebruik Google Chrome als webbrowser.

 

Infobalie

In het virtuele congrescentrum is er een infobalie waar u terecht kunt met al uw technische vragen. U klikt op ‘infobalie’ en u kunt uw vraag stellen.
De infobalie vindt u doorlopend rechts bovenaan uw scherm als u op de ‘Ga naar’-knop klikt. Aarzel zeker niet om hier gebruik van te maken. Wij helpen u graag verder.

 

Plenaire zaal en breakouts

De plenaire sessie en de themasessies vinden hier plaats. U gaat naar de zaal waar uw sessie plaatsvindt door erop te klikken. U krijgt vanuit het platform meldingen wanneer een sessie start. 

 

Networking lounge

In de networking lounge kunt u met andere deelnemers chatten of praten via videochat. Er is een publieke lounge waar u in groep kunt chatten en er is een één op één lounge waar u apart met één of meerdere deelnemers kunt praten via chat of videochat. 
Onder uw account, rechtsboven onder ‘naam’, kunt u afspraken maken met andere deelnemers om te netwerken. Deze afspraken kunt u terugvinden in de één op één lounge.